Головна Новини Суспільство події В Європарламенті хочуть виключити Росію з Радбезу ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

В Європарламенті хочуть виключити Росію з Радбезу ООН

Режим Путіна може загнати Росію в ще більшу ізоляцію

2 березня 2022, 14:50
Поділіться публікацією:

Росія має поплатитися за своє вторгнення в Україну та вбивства серед мирного населення. Саме тому Москва більше не повинна бути постійним членом Радбезу ООН. Окрім того, Росію мають лишити права ветувати резолюції Радбезу ООН. Як інформує портал "Коментарі", таку думку в інтерв’ю "Укрінформу" висловила депутат Європейського парламенту від Німеччини Віола фон Крамон-Таубадель.

В Європарламенті хочуть виключити Росію з Радбезу ООН

Віола фон Крамон Таубадель. Фото: з відкритих джерел

Депутат зазначила при президенті Путіні Росія опинилася в повній ізоляції і є державою-вигнанцем, тобто тією, яка просто розтоптала всі принципи міжнародного права. РФ вторглася в іншу суверенну країну і сьогодні там вбиває мирне населення, руйнує інфраструктуру. Тому не є нормальним, що Росія на чолі якою такий кривавий режим, є постійним представником Радбезу ООН та має право блокувати важливі резолюції.

Віола фон Крамон-Таубадель попередила, що за кожен злочин, які вчинила російська армія в Україні Москві доведеться відповісти. Кожен злочин буде ретельно розслідуватися та за результатами розслідування винесено вердикт про покарання.

Німецький депутат також наголосила, доки Путін не вивів свої війська із України весь цивілізований світ має згуртуватися навколо підтримки України. Окрім всілякої підтримки Києва потрібно продовжувати посилювати тиск на Росію. 

Читайте также на портале "Комментарии" — 24 лютого президент Росії Володимир Путін оголосив війну Україні, віддавши команду збройним силам Росії йти в наступ на мирну українські мста та села. Експерти в ексклюзивному інтерв’ю нашому виданню розповіли, чому США утримуються від прямою конфронтації с РФ та як Штати можуть швидко закінчити війну в Україні. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини