Головна Новини Суспільство події В армії Британії впевнені – початковий план Путіна щодо України вже нездійсненний
commentss НОВИНИ Всі новини

В армії Британії впевнені – початковий план Путіна щодо України вже нездійсненний

Путіна ввели в оману з приводу військової могутності російської армії

1 квітня 2022, 10:07
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін припустився катастрофічних прорахунків при спробі окупувати Україну. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "BBC" висловив адмірал Тоні Радакін, який обіймає посаду начальника штабу оборони Сполученого Королівства.

В армії Британії впевнені – початковий план Путіна щодо України вже нездійсненний

Начальник штабу оборони Великої Британії адмірал Тоні Радакін. Фото: з відкритих джерел

Тоні Радакін зазначив, що Путін не розумів, у якому стані насправді знаходиться російська армія, бо його дезінформували про боєздатність війська. Насправді їй виявилося не під силу виконати завдання, яке поставив перед нею Путін, а саме окупувати Україну.

Лондон "неймовірно обережно" сприйняв заяви Росії про відведення частини військ від Києва, оскільки перший етап спецоперації в Україні виконано. Тоні Радакін вважає, що перегрупування російських військ пов'язане з тим, що у Кремлі тепер ставлять завдання – окупувати південь та схід. Є всі ознаки того, що Москва спробує зосередити свою ударну міць саме у тих напрямках.

Глава британських Збройних сил підтвердив інформацію про те, що Росія розпочала відведення сил від передмістя Києва. Колони російської техніки відходять як у РФ, так і Білорусь. Цей маневр також може стати дуже болючим для Москви, оскільки українські війська продовжать атакувати окупаційні війська, навіть коли ті відступають.

У Британії вважають, що найближчі кілька тижнів будуть дуже непростими для України, але про виконання початкового плану Путіна вже не йдеться. Багато в чому Путін вже програв, тому що здійснив серію невиправних помилок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ повідомили – окупанти вивозять награбоване, частково відводячи війська з Київської області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини