Головна Новини Суспільство події Уляну Супрун висадили з таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

Уляну Супрун висадили з таксі

Колишня глава МОЗ Уляна Супрун, яка продовжує активно розвиватися в сфері медичного блогінгу, на цей раз на своїй сторінці в Facebook розповіла про випадок, який стався з нею і таксистом Uber

29 грудня 2020, 07:40 comments1941
Поділіться публікацією:

Колишня глава МОЗ Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook розповіла про випадок, який стався з нею і таксистом Uber.

Уляну Супрун висадили з таксі

Фото: breaking.znaj.ua


"Мене з Марком таксист Uber попросив вийти з авто на півдорозі до пункту призначення. Як думаєте, яка причина? Ми нахамили водієві?   Ми неадекватно поводилися? Ми попросили відкрити вікно на 2 сантиметри? На жаль, правильним є останній варіант. Але спочатку трохи передісторії ", — почала розповідь Супрун.

За її словами, вірус SARS-CoV-2 передається повітряно-крапельним шляхом. Ще швидше, що це станеться в невеликому і погано провітрюваному приміщенні. Наприклад, в таксі.

На початку грудня медіа опублікували результати невеликого дослідження про те, як знизити ризик передачі SARS-CoV-2 в авто.

Виходячи з цієї інформації ми з Марком кожен раз, як замовляємо таксі, просимо водіїв трохи відкрити хоча б одне вікно. Сьогодні вчинили так само — попросили опустити скло на одному вікні на 2 сантиметри нижче. Але водій сказав, що не хоче цього робити через те, що утворюється протяг. А він боїться захворіти. Тоді ми сказали йому, що від протягу не передаються небезпечні збудники хвороб, на відміну від задушливого повітря. Пробували розповісти про дослідження. Але він не захотів нас слухати. Зате запропонував вийти на півдорозі з авто. Водій злякався міфічного протягу більше, ніж реального COVID-19.

"Можливо, коли йому подарують книгу" Мочи Манту "і він дізнається, що протягу не треба боятися. Це цілком можливо, адже сотні людей, які купують "Мочи Манту", хочуть допомогти своїм близьким людям позбутися від міфів ", — додала Супрун.

Ми викликали інше таксі Uber, де водій спокійно відкрив вікно на наше прохання і довіз до пункту призначення, підсумувала колишня глава МОЗ.

Нагадаємо, Уляна Супрун заявила, що в аптечках більшості українців можна знайти препарати, які вже давно втратили свою ефективність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

29 грудня 2020, 10:27

Красава воліла. Ще й підсрачників треба було навалити.

виктория

29 грудня 2020, 10:18

а как избавиться от Супрун? ДОСТАЛА!!!!!!!!!

Сергей

29 грудня 2020, 09:18

Правильно сделал таксист, жаль это был не вертолет!


Новини