Головна Новини Суспільство події Уламок російської ракети впав на подвір’ї президентської дачі Зеленського в Конча-Заспі: (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Уламок російської ракети впав на подвір’ї президентської дачі Зеленського в Конча-Заспі: (ФОТО)

Президент прокоментував це коротко: «Мимо».

4 березня 2022, 18:50
Поділіться публікацією:

На подвір’ї заміського будинку  очільника України Володимира Зеленського в  Конча-Заспі знайшли уламок російської ракети. Президент прокоментував це коротко: "Мимо".

Уламок російської ракети впав на подвір’ї президентської дачі Зеленського в Конча-Заспі: (ФОТО)

На подвір'я дачі Зеленского впав уламок ракети(фото з відкритих джерел)

Про це інформує в соціальних мережах прессекретар глави держави Сергій Никифоров.

 Як зазначив спікер українського президента, частина ракети російського агресора приземлилась на подвір’ї  території заміської дачі Володимира Зеленського. Сам очільник нашої країни лише коротко сказав про це: "Мимо".

Важливо, що за повідомленням українських ЗМІ, столиця нашої країни — в обороні. Російська армія та колони бойової техніки вже дев’ятий день не можуть прорватись до міста, і агресор продовжує пускати по столиці свої ракети. Окупанти рвуться до столиці нашої країни, але його захисники мужньо відбивають всі  напади агресивного ворога.

За словами заступника голови КМДА  Миколи Поворозника, столиця нашої країни готується до оборони. Тут накопичують запаси товарів першої необхідності. Це в першу чергу дитяче харчування, засоби гігієни, теплі речі. Наші однодумці з Європи прислали місту чимало гуманітарної допомоги. Гуманітарні вантажі до Києва йдуть потоком.

В ці дні Київський гуманітарний штаб забезпечу потреби у воді, їжі та товарах першої необхідності городян, які знаходяться в укриттях та сховищах, — інформують в КМДА.

Уламок російської ракети впав на подвір’ї президентської дачі Зеленського в Конча-Заспі: (ФОТО)  - фото 2
Уламок російської ракети впав на подвір’ї президентської дачі Зеленського в Конча-Заспі: (ФОТО)  - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Окупанти націлились на Миколаїв: подробиці.На дев’ятий день військового протистояння України з Росією, армія окупантів може спробувати заволодіти Миколаєвом. Сили противник підійшли до міста з кількох напрямків.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ну

6 березня 2022, 09:46

зеленский уже в Польше в подвале сидит, ждет когда придет время пулю в голову получить


Новини