Головна Новини Суспільство події Окупанти націлились на Миколаїв: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти націлились на Миколаїв: подробиці

Місто здавати не будемо,- мер міста Олександр Сєнкевич

4 березня 2022, 17:50
Поділіться публікацією:

На дев’ятий день військового протистояння України з Росією, армія окупантів може спробувати заволодіти Миколаєвом. Сили противник підійшли до міста з кількох напрямків. Про це інформує РБК-Україна, оприлюднивши коментар  про ситуацію в місті мера Миколаєва Олександр Сєнкевича.

Окупанти націлились на Миколаїв: подробиці

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич (facebook com senkevich aleksandr)

 Як стверджує  Миколаївський міський голова, в цей час до обласного центру Миколаївської області з  херсонського напрямку йде на прорив  колона ворожих танків. Танки були б вже  в місті, але агресор мусив вступити в бій. Ще сюди підходять військові підрозділи з Баштанського і Снігурівського напрямків.

"Рухаються великі колони військової техніки, серед яких танки, установки "Град". Ймовірно, вони вирішили сьогодні брати Миколаїв. Настрій бойовий, будемо воювати до останнього патрона. Місто здавати не будемо. Окупантам не здамося. Якщо вони зайдуть в місто, будемо вести міські війни", — підсумував Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Два російські підрозділи в Київській області постріляли один одного: подробиці.В  Київській області  російські загарбники направили вогняні залпи на своїх же вояків. Атака, закінчилась плачевно: росіяни підбили залпами 9 власних танків та 4 БТР.

Про це інформує ТСН, посилаючись на повідомлення Сухопутних військах  ЗСУ,  які оприлюднили свідчення  мешканців Київської області. За оприлюдненою інформацією, в Київській області,  в районі населеного пункту Северинівка,  підрозділи російських окупаційних військ почали бій із... такими ж  окупаційними військовими  частинами росіян. Стрілянина один по одному закінчилась плачевно:  були  підбито ворожу техніку.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини