Головна Новини Суспільство події Два російські підрозділи в Київській області постріляли один одного: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Два російські підрозділи в Київській області постріляли один одного: подробиці

Загарбники підбили залпами 9 власних танків та 4 БТР.

4 березня 2022, 17:15 comments2956
Поділіться публікацією:

В  Київській області  російські загарбники направили вогняні залпи на своїх же вояків. Атака, закінчилась плачевно: росіяни підбили залпами 9 власних танків та 4 БТР.

Два російські підрозділи в Київській  області постріляли один одного: подробиці

Російські солдати знищили власну техніку на Київщині (фото з відкритих джерел)

Про це інформує ТСН, посилаючись на повідомлення Сухопутних військах  ЗСУ,  які оприлюднили свідчення  мешканців Київської області.

За оприлюдненою інформацією, в Київській області,  в районі населеного пункту Северинівка,  підрозділи російських окупаційних військ почали бій із... такими ж  окупаційними військовими  частинами росіян. Стрілянина один по одному закінчилась плачевно:  були  підбито ворожу техніку. Зокрема, це 9 російських танків та 4 БТР. Аби знищити цю техніку, українським військовослужбовцям довелось би випустити  13 Javelin. А так економія коштом ворога.

"ЗСУ з розумінням ставляться до прояву таких суїцидних уподобань у окупантів і просять їх продовжувати саме в цьому дусі. А матусям РФ рекомендуємо з'ясувати, де зараз перебувають їхні нащадки — у списках утилізованих окупантів або поки що серед живих. Але це лише за бажанням. Можна не з'ясовувати. Все одно всі вони будуть в одному списку, але у різних целофанових пакетах", — йдеться в інформації  Сухопутних військ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Гуманітарна допомога: скільки вже отримала Україна.З інших країн почала надходити гуманітарна допомога. Про це розповіла міністр соціальної політики України Марина Лазебна. Лише за два дні до нашої держави прибуло майже 1000 тонн гуманітарної допомоги з 12 країн. Серед яких: 375 тонн продуктів харчування, 147 тонн одягу, 90 тонн засобів особистої гігієни, 35 тонн медикаментів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петро

5 березня 2022, 13:28

Всіх учасників успішного знищення орків нагородити орденами і зарахувати в штат ЗСУ :)


Новини