Головна Новини Суспільство події "Укрзалізниця" запускає прямий "Інтерсіті" в Карпати
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" запускає прямий "Інтерсіті" в Карпати

Поїзд курсуватиме з Києва в село Славське Львівської області

24 листопада 2020, 18:19 comments1163
Поділіться публікацією:

Українська залізниця подбала про бажаючих провести відпустку в мальовничих Карпатах і призначила додатковий потяг "Інтерсіті" з 15 грудня по 17 січня. Українці зможуть доїхати з Києва до села Славське, що на Львівщині. Також відомо, що швидкісний потяг буде робити зупинку в Коростені, Підзамче, Львові та Стрию.

"Укрзалізниця" запускає прямий "Інтерсіті" в Карпати

ФОТО: З відкритих джерел

Зі столиці поїзд відправлятиметься о 6:00, а прибуватиме до Славська о 13:16. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 16:20, а прибувати в Київ о 23:57.

Керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Романа Матіс на своїй офіційній сторінці в Facebook назвав рішення "Укрзалізниці" "хорошою новиною для внутрішнього карантинного туризму", а також зазначив, що квитки зовсім скоро з'являться в продажу.

Нагадаємо, що раніше "Укралізниця" повідомила, що планує почати продавати повноцінні обіди для пасажирів поїздів разом з квитками, а також замислюється про надання доступу до Інтернету в вагонах. Залізниця чекає пропозицій з боку представників бізнесу. Більш того, в компанії готові тестувати різні формати, запропоновані бізнесом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини