Головна Новини Суспільство події "Укрзалізниця" попередила про відміну приміських поїздів: перелік
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" попередила про відміну приміських поїздів: перелік

У зв'язку з небезпекою продовження курсування АТ "Укрзалізниця" скасовує низку приміських поїздів по всій країні

25 лютого 2022, 10:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 25 лютого, Росія продовжує військове вторгнення на українські території, у зв'язку із загрозою, АТ "Укрзалізниця" попередила про скасування низки приміських поїздів. Про це повідомляється на Facebook -сторінці відомства.

"Укрзалізниця" попередила про відміну приміських поїздів: перелік

Укрзалізниця попередила про відміну приміських поїздів (фото з відкритих джерел)

З 25 лютого тимчасово не курсуватимуть потяги з Києва у напрямку Тарасівки, Фастова, Зернового, Ворожби, Конотопа, Шостки, Василькова, Коростеня, Тетерева, Малина та між цими пунктами.

Електропоїзди, які курсують зазвичай до Бучі зі Святошина та Борщагівки, продовжуватимуть ходити, але тепер лише до Ірпіня.

В Одеському регіоні скасовано поїзди, які курсували за маршрутом Миколаїв – Херсон, Херсон – Вадим та Христинівка – Умань.

У центральному регіоні скасовувано поїзди Запоріжжя – Новоолексіївка та Мелітополь – Запоріжжя.

У Львівському регіоні скасовуються електропоїзди сполученням Львів-Лавальне-Чоп з 25 лютого та назад з 26 лютого.

Також скасовано електропоїзди сполученням Харків – Козача Лопань, Мерчик – Тростянець – Смородине та Тростянець – Смородине – Люботин.

Скасовано низку приміських рейсів на сході країни: поїзди за маршрутами Харків – Бахмут, Харків – Лозова – Краматорськ та Харків – Слов'янськ.

Поїзди Маріуполь — Південнодонбаська курсуватимуть лише у Волноваху, потяги з Лиману, Ізюму та Святогірська курсуватимуть лише до Фенольної замість станції Скотувата. Поїзди сполученням Лантратівка — Кіндрашівська-Нова обмежуються по станції Новий Айдар.

Там, де дозволяє ситуація, "Укрзалізниця" продовжуватиме курсування поїздів. Пасажирів просять не панікувати та мати при собі документи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за перший день вторгнення РФ, 24 лютого, було евакуйовано понад 10 тисяч українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини