Головна Новини Суспільство події "Укрзалізниця" передчасно завершила ремонт поїзда, що злетів із рейок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" передчасно завершила ремонт поїзда, що злетів із рейок

"Укрзалізниця" достроково завершила ремонт поїзда Hyundai Rotem

13 серпня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:


"Укрзалізниця" передчасно завершила ремонт поїзда, що злетів із рейок

Поїзд "Укрзалізниці", фото з відкритих джерел

Національний перевізник вантажів і пасажирів "Укрзалізниця" передчасно фінішував із ремонтом пасажирського швидкісного поїзда Hyundai Rotem, шість вагонів якого в березні цього року злетіли з рейок. Про це повідомляють на сайті компанії.

Згідно з інформацією, за попередніми оцінками експертної комісії, ремонт повинен був зайняти близько року.

"Завдяки роботі фахівців сервісної групи Hyundai Rotem і філії усі роботи вдалося виконати за чотири місяці, працювали цілодобово. Загальна вартість робіт склала майже 67 млн ​​грн", — зазначають у компанії.

Крім того, "Укрзалізниця" навіть встигла завершити випробування поїзда. З 14 серпня він починає курсувати. Перший рейс буде виконаний за маршрутом № 724 Київ — Харків.

Hyundai Rotem — Південно-Корейська компанія, яка виробляє рухомі склади, військової техніки та заводське обладнання. Вона є частиною Hyundai Motor Group. Назва була змінена на сучасну у грудні 2007 року.

Також у компанії нагадали, що обсяг пасажирських перевезень відновлюється після карантину і станом на липень населеність поїздів далекого прямування й Інтерсіті склала 90% і більше.

Зараз "Укрзалізниця" забезпечує 82% вантажних і приблизно 50% пасажирських перевезень, які здійснюються усіма видами транспорту.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", недавно невідомі на ходу напали на пасажирський потяг "Укрзалізниці". Тривожний випадок стався 10 серпня з поїздом "Укрзалізниці". На перегоні Фундукліївка — Цибулеве регіональної філії "Одеська залізниця" група невідомих вандалів напала на приміський поїзд, створивши загрозу безпеці руху і життя пасажирів.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини