Головна Новини Суспільство події "Укренерго" запровадило екстрені відключення світла по Україні: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укренерго" запровадило екстрені відключення світла по Україні: деталі

Енергетики працюють 24/7, щоб повернути світло до будинків українців

26 серпня 2024, 10:02 comments1188
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", "Укренерго" дало розпорядження запровадити екстрені відключення світла під час масованого ракетного удару РФ по Україні 26 серпня.

"Укренерго" запровадило екстрені відключення світла по Україні: деталі

Відключення електроенергії. Фото: з відкритих джерел

"Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, не діють", — йдеться у повідомленні.

Енергетики всієї країни працюють 24/7, щоб повернути світло до будинків українців, додали в прес-службі.

Варто нагадати, вранці 26 серпня по всій Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу через загрозу ракет і дронів.

У низці міст України пролунали вибухи.

У Києві та низці областей почалися перебої зі світлом. Влада столиці повідомила, що в кількох районах столиці зникло світло. Крім того, "Київводоканал" попередив про відсутність водопостачання у низці районів міста через зникнення світла.

В Одесі також спостерігаються перебої з електроенергією, через знеструмлення у місті тимчасово призупинили роботу електротранспорту.

У Миколаєві запровадили аварійні графіки відключення світла. На Дніпропетровщині вводять екстрені відключення світла. Також уся Сумська область без електрики. Почалися перебої з електрикою у Полтавській області.

Також стало відомо, що через Україну через ракетний удар і знеструмлення затримуються потяги. Через знеструмлення у кількох регіонах України у зв'язку з масштабною атакою ворога виведено резервні тепловози. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Усі потяги далекого сполучення продовжать рух. Приміський рух електропоїздами поки що теж затримки, енергетики вже працюють на місцях", — йдеться у повідомленні.

У той же час City Express у Києві та Дніпрі працюють за графіком, додали у прес-службі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ підняла у повітря понад десять бортів Ту-95МС : у Повітряних силах зробили попередження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини