Головна Новини Суспільство події «Укренерго» дарує світло Львову, а Запоріжжя протестує проти блекаутів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укренерго» дарує світло Львову, а Запоріжжя протестує проти блекаутів

Львів радіє світлу, Запоріжжя протестує: два полюси енергетичної кризи в Україні

19 липня 2024, 11:59 comments5456
Поділіться публікацією:

Сьогодні жителі Львова отримали несподіваний подарунок від "Укренерго": національна енергетична компанія скасувала погодинні відключення електроенергії, заплановані на сьогодні. Це рішення стало справжнім сюрпризом для мешканців західного регіону.

«Укренерго» дарує світло Львову, а Запоріжжя протестує проти блекаутів

На Західній Україні скасували погодинні відключення електроенергії

В обленерго пояснили, що відновлення графіку відключень відбудеться за окремим розпорядженням. Вони також попередили про можливі помилкові сповіщення через збій в роботі операційної системи.

“Увага! За розпорядженням НЕК "Укренерго" скасовано погодинні відключення електроенергії. Відновлення графіку відключень відбудеться за окремим розпорядженням.Зверніть увагу, що через збій в роботі операційної системи можуть надходити помилкові повідомлення про терміни застосування ГПВ в Телеграм і Вайбер боти ”, — йдеться в повідомленні "Львівобленерго"

На жаль, не всі регіони України розділяють радість львів'ян. У Запоріжжі ситуація з електропостачанням залишається критичною. Місцеві жителі продовжують страждати від тривалих відключень світла, які тривають по кілька годин на день.

Невдоволені мешканці Запоріжжя вийшли на вулиці, щоб висловити свій протест. Мітингувальники перекрили одну з головних доріг міста, вимагаючи від влади негайних дій щодо вирішення проблеми з електропостачанням.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Українці можуть розраховувати на  пом’якшення обмежень електроенергії вже з понеділка, 22 липня. Такий оптимістичний прогноз озвучив радник прем'єр-міністра України та член Наглядової ради "Укренерго" Юрій Бойко під час дискусії в Медіацентрі Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини