Головна Новини Суспільство події «Укразалізниця» запускає новий поїзд, який курсуватиме через всю Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укразалізниця» запускає новий поїзд, який курсуватиме через всю Україну

Після 22 жовтня графік руху поїзда обіцяють змінити

28 серпня 2020, 17:10 comments1121
Поділіться публікацією:

ПАТ "Укрзалізниця" запускає потяг №21/22 Харків — Трускавець, який курсуватиме з 10 вересня по 22 жовтня нинішнього року. Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії.

«Укразалізниця» запускає новий поїзд, який курсуватиме через всю Україну

З Харкова поїзд вирушатиме через день по парних числах о 20:15 і прибуватиме в Трускавець о 14:33. З Трускавця — по непарних числах з 11 вересня о 16:00 і прибуватиме до Харкова о 10:47. "Укрзалізниця" передбачила зупинки поїзда на станціях Суми, Київ, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та Львів. Після 22 жовтня він продовжить курсувати, але графік руху зміниться, про що обіцяють повідомити пізніше.

Поїзд складатиметься з 8 купейних і 2 спальних вагонів (СВ).

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" попередила про тимчасові обмеження при продажу пільгових проїзних квитків для студентів. Охочі купити студентські квитки через онлайн-сервіси не могли цього зробити 27 серпня з 07:00 до 15:00, а також сервіс не буде працювати 1 вересня з 07:00 до 15:00. У компанії повідомляють, що це пов'язано з проведенням технічних робіт на електронному реєстрі Міністерства освіти та науки України під час вступної кампанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини