Головна Новини Суспільство події «Укрзалізниця» змінює умови продажу пільгових квитків для студентів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» змінює умови продажу пільгових квитків для студентів

Складнощі з купівлею залізничних квитків онлайн пов'язані з технічними роботами на електронному реєстрі Міністерства освіти та науки України

26 серпня 2020, 17:33 comments1113
Поділіться публікацією:

ПАТ "Укрзалізниця" попередило про тимчасові обмеження при продажу пільгових проїзних квитків для студентів. Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії в Telegram-каналі.

«Укрзалізниця» змінює умови продажу пільгових квитків для студентів

Так, з бажаючі купити студентські квитки через онлайн-сервіси не зможуть цього зробити 27 серпня з 07:00 до 15:00 і 1 вересня з 07:00 до 15:00. У компанії повідомляють, що це пов'язано з проведенням технічних робіт на електронному реєстрі Міністерства освіти та науки України під час вступної кампанії.

У той самий час студенти зможуть купити залізничні квитки за пільговими цінами у ці періоди в залізничних касах.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" з учорашнього дня запустила пробний пілотний проєкт по забезпеченню охорони в пасажирських поїздах міжобласного сполучення. Відомо, що перші 40 силовиків будуть супроводжувати 10 потягів за найбільш популярними напрямками. Також зараз у вагонах, які пройшли реконструкцію і відновні роботи, встановлюються камери відеофіксації, які також допоможуть виявляти правопорушників і допоможуть в отриманні матеріалів для слідства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини