Головна Новини Суспільство події Україну засипле мокрий сніг: якою буде погода 25 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну засипле мокрий сніг: якою буде погода 25 грудня

Актуальний прогноз на 25 грудня в Україні

25 грудня 2021, 00:15
Поділіться публікацією:

В перший день грудневих вихідних -25 грудня на західних територіях нашої країни передбачаються зливи та опади у вигляді мокрого снігу. Разом з тим, на південних територіях – сонячно та сухо. Про це інформує Укргідрометцентр.

 Україну засипле мокрий сніг: якою буде погода 25 грудня

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Синоптики центру стверджують, що на більшості територій нашої країни передбачаються дощі та падатиме мокрий сніг. В південних областях погода буде гарною та сонячною. Взагалі, на території країни передбачається тепліша погода з невеликими плюсами.

На західних територіях вдень температура становитиме 0+2 градуси, в нічні часи -0 – 2 градуси. В північних регіонах буде вночі -1- 4 градуси, самої суботи -0+2 градуси, на східних територіях вдень від -1 до +1, а вночі прийде мороз: від -1 до -9 градусів. В центральних областях самої суботи буде температура -0+3градуси, вночі невеликий мороз -1-3 градуси.

В столиці нашої країни також прогнозують опади. Вдень температура трішки плюсуватиме і буде 0+2 градуси, вночі підморозить — від -1 до -3 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що якою в Україні буде погода на Новий рікЗа інформацією синоптиків, найлютіші морози прийдуть в північні регіони України, зокрема, на Чернігівщині та Сумщині новорічної ночі прийде лютий мороз, — 24-25 градусів. В Київському, Житомирському  та Рівненському регіонах теж  в цю святкову ніч буде добряче морозити, буде — 19-22 градуси. На Волині та Черкащині передбачається — 16-17 градусів. На інших територіях країни морози будуть набагато менші: -7-12 градусів, на територіях крайнього сходу  та в південному регіоні -5 градусів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини