Головна Новини Суспільство події Україну очікують грозові зливи: у яких областях погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну очікують грозові зливи: у яких областях погіршиться погода

Прогноз погоди в Україні на 22 червня

21 червня 2022, 23:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У середу практично у всіх областях України будуть дощі з грозами, повідомляє сайт "Укргідрометцентр".

Україну очікують грозові зливи: у яких областях погіршиться погода

Погода в Україні

У північній частині країни дощ йтиме протягом усього дня та ночі. Температура повітря вдень очікується від 19 до 21 градуса. Вночі – до 11 градусів.

У центральних областях дощитиме з грозами. Синоптики відзначають, що дощова погода очікується з ночі, а потім протягом усього дня. Вдень буде до 19 градусів, а вночі температура повітря знизиться до 11 градусів.

На півдні країни хмарна погода очікується лише у Сімферополі та на Одещині. В решті областей грозові зливи. При цьому температура повітря підніметься вдень до 25. Потім уночі впаде до 18 градусів.

У західних областях 22 червня також відбудуться дощі. Проте хмарна погода очікується у Закарпатській та Івано-Франківській областях. В середньому температура повітря вдень буде від 23 до 25. На ніч похолодає до 11.. 13 градусів.

У східній частині України у цей день також очікуються грозові зливи. Температура повітря вдень підніметься до 24 градусів, а вночі опуститься до 18 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Путін їде рятувати ситуацію: навіщо диктатор РФ вилітає до Мінська – який озвучить ультиматум Лукашенко. Президенту Росії конче необхідно, щоб Білорусь відкрила другий фронт, зазначив військовий експерт Олег Жданов. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що на Миколаївщині спалахнув секс-скандал за участю поліцейських: подробиці (ВІДЕО). Поліцейських усунули від виконання службових обов'язків. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що депутати ухвалили закон про розміри тарифів на час дії воєнного стану: що відомо. Парламент схвалив кілька законів щодо цінової політики у сфері постачання газу та тепла.

Також "Коментарі" писали, що Білоруський фронт: чи відкриє його Лукашенко – чи готова до цього Україна. Експерти висловили думку про те, чи можлива атака білоруських військ на північні області України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини