Головна Новини Суспільство події Україну накриють зливи: де чекати опадів
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють зливи: де чекати опадів

Спершу опади очікуються на Лівобережжі

25 листопада 2021, 09:58
Поділіться публікацією:

У четвер, 25 листопада, та у п'ятницю, 26 листопада, на території України утримається суха погода. Потім — дощі, а місцями — зливи, які продовжуватимуться до початку наступного місяця. Про це свідчить прогноз Погоди УНІАН.

Україну накриють зливи: де чекати опадів

Україну накриють зливи: де чекати опадів - фото з відкритих джерел

Так, перші опади очікують на українців у суботу, 27 листопада. Дощі накриють усю лівобережну частину України. Також опади можливі у Чернівецькій та Хмельницькій областях.

У неділю, 28 листопада, дощі трохи ослабнуть, але вже з понеділка, 29 листопада, вони накриють усю країну. Згідно з прогнозом, тільки в південній частині України та на крайньому заході вони будуть не настільки рясні.

Крім того, під кінець місяця на українців чекає похолодання, тому в західних і північних регіонах країни дощі зміняться снігом. Мокрий сніг можливий і у Дніпропетровській та Харківській областях.

На початку грудня також буде снігово — особливо у західній частині та на північному сході. Невеликі дощі продовжуватимуться лише на південному сході.

Опади остаточно підуть із території України до вихідних, 4 та 5 грудня.

Нагадаємо, що в Укргідрометцентрі озвучили погоду у країні на грудень. Так, синоптики зазначають, що погодні умови наступного місяця не вийде за межі кліматичної норми. В останньому місяці року очікуються морози, тумани та відлиги . У середньому, груднева температура становитиме від -4 до 3 градусів. Синоптики зазначають, що подекуди стовпчики термометрів можуть опуститися до -35 градусів. Абсолютний максимум температури повітря в Україні буде +10...+18, у Прикарпатському регіоні та в південних регіонах — до +20, у південному регіоні Криму — до +25 градусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини