Головна Новини Суспільство події Україну накриють сніг та морози: синоптик розповіла, де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють сніг та морози: синоптик розповіла, де буде найхолодніше

Погода в Україні на 4 лютого

3 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Завтра, 4 лютого, деякі області накриють снігопади, а в деяких пройде мокрий сніг з дощем. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила український синоптик Наталія Діденко.

Україну накриють сніг та морози: синоптик розповіла, де буде найхолодніше

Погода в Україні 4 лютого. Фото з відкритих джерел

Як зазначає синоптик, у четвер снігову погоду варто очікувати у північних та західних областях України. Також очікується поривчастий північно-західний вітер. Температура повітря у цей день вагатиметься від -3 до 2 градусів.

Мокрий сніг із дощем пройде у південних та східних областях. Вдень стовпчики термометрів у цих частинах країни піднімуться до 6 градусів.

Без істотних опадів пройде день у центральних областях, а також в Одеській, Харківській, Сумській та Херсонській областях.

У столиці 4 лютого також очікується снігова погода. Вночі 4 та 5 лютого температура може впасти до -13 градусів. Потім настане потепління і температура повітря триматиметься ближче до 0.

Також Наталія Діденко наголосила, що на дорогах завтра очікується ожеледиця. Тому водіям варто бути обережнішими.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що 2 лютого у світі святкують День бабака. Цього дня на Харківщині розбудили бабака Тимка ІІІ. Тварина дала прогноз щодо погоди, яку українцям варто очікувати навесні 2022 року. Присутні на заході експерти, виходячи з поведінки гризуна, зробили висновок, на яку погоду варто очікувати цієї весни і коли вона настане.

Також портал "Коментарі" поінформував про те, що Бразилію накрили зсуви та повені. Через негоду в країні кількість жертв перевищила 20. Ще дев'ятеро людей отримали різні травми. Велика кількість людей вважаються зниклими безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини