Головна Новини Суспільство події Україну накриють опади та сильний вітер: синоптик озвучила прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють опади та сильний вітер: синоптик озвучила прогноз погоди

Стовпчики термометрів у вівторок в Україні показуватиме близько 0 градусів

7 лютого 2022, 18:33 comments2176
Поділіться публікацією:

Потужна циклонічна система на півночі Європи у вівторок, 8 лютого, прорветься опадами та сильним вітром через вузьку долину циклону Roxana в Україну. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написала відомий синоптик Наталія Діденко.

Україну накриють опади та сильний вітер: синоптик озвучила прогноз погоди

Україну накриють опади та сильний вітер - фото з відкритих джерел

За прогнозом спеціаліста, найближчої ночі практично на всій території країни очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Вже вдень у вівторок на Півночі України, у значній частині західних і центральних регіонів "сніжити" перестане, окрім Полтавської та Дніпропетровської областей.

Опади з більшості території витіснять антициклон Holm.

При цьому вдень 8 лютого мокрий сніг із дощем прогнозується у південних і східних областях України.

Діденко пише, що у зв'язку з протистоянням фронтів – циклонічності з одного боку, а з іншого – антициклону – завтра у країні посилиться вітер, часом до штормового.

Стовпчики термометрів у вівторок в Україні показуватимуть близько 0 градусів, а на Півдні температура піднімається до 2-7 градусів тепла.

У Києві найближчої ночі можливі опади, а вже завтра вдень на них чекати навряд чи варто. При цьому синоптик попереджає про поривчастий вітер, який досягатиме 15-18 м/с. Температура повітря у столиці 8 лютого становитиме близько -1...+1 градуса.

Наталія Діденко також додала, що поточний тиждень в Україні ознаменується порівняно теплими, вологими, але вітряними погодними умовами.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що в Укргідрометцентрі озвучили прогноз погоди у країні на лютий. Так, синоптики не прогнозують звичних зимових морозів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини