Головна Новини Суспільство події Україну накриють морози до -15: якою буде погода 12 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють морози до -15: якою буде погода 12 січня

Прогноз погоди в Україні на 12 січня

12 січня 2022, 00:30
Поділіться публікацією:

12 січня у всіх регіонах нашої країни опадів не передбачається. Але будуть більші морози. Стовпчик термометра в різних регіонах мінусуватиме в межах від -2 градусів і до -15 градусів морозу.  Про це інформує Укргідрометцентр.

Україну накриють морози до -15: якою буде погода 12 січня

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Погодну ситуацію на території нашої країни визначатиме антициклон Bernhard.  Цей північний гість принесе на наші території арктичний холод і сильні морози. Проте, за прогнозом синоптиків, сніг вночі йтиме в Харківському, Луганському та Донецькому регіонах  та на території Кримського півострова. На автострадах в деяких місцях буде ожеледиця.

В середу, 12 січня стовпчик термометра показуватиме  такі градуси морозу: на західних територіях — вдень буде — 3  -11 градусів, вночі від — 9 до -15 градусів. На північних територіях буде денної пори від -11 до — 13 градусів, вночі від -13 до -15 градусів.  На східних територіях мінусуватиме вдень від -5 до -10 градусів, вночі від -7 до -13 градусів. На центральних територіях буде вдень від — 9 до — 13 градусів, вночі від -10 до — 13 градусів.

На південних територіях морози завтра будуть менші: вдень від -2 до — 6 градусів, вночі від -3 до -8 градусів.

В столиці України опадів не передбачається. Так само в місто прийдуть арктичні морози. Температура повітря в нічний і денний час буде мінусувати  від -13 до -15 градусів морозу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йде похолодання. Наталка Діденко повідомила, що в Україні температура повітря в Україні почне знижуватись. Але похолодання буде м'яким. Також синоптик розповіла, що не очікується  опадів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини