Головна Новини Суспільство події Україну накриють мокрий сніг та холодні дощі: в яких регіонах найбільше дощитиме
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють мокрий сніг та холодні дощі: в яких регіонах найбільше дощитиме

Прогноз погоди на 10 грудня в Україні

9 грудня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

В останній робочий день тижня, 10 грудня, в різних регіонах країни погода буде неоднаковою. На західних територіях синоптики попереджують про опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На інших територіях України опадів не передбачається, місцями, на південних територіях буде навіть +14 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

Україну накриють мокрий сніг та холодні дощі: в яких регіонах  найбільше дощитиме

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В п’ятницю вночі на західних територіях будуть йти опади у вигляді дощу та мокрого снігу.  Такою буде погода і вдень.  Разом з тим, в інших регіонах ні снігу, ні дощу не буде. Але синоптики попереджають про пориви сильного вітру, які досягатимуть до 7-12 м/с.Стовпчик термометра тут буде коливатись в нічні часи від -4 до -1 градуса. Вдень буде 0 +4.

На північних територіях вночі температура сягатиме від + 3 до +5 градусів, а вдень показуватиме  +5 + 8 градусів. На  східних територіях синоптики прогнозують плюсову температуру,  вночі тут буде  від + 3 до +6 градусів, а вдень стане тепліше до +5 + 8 градусів.

На  південних територіях нашої країни температура повітря буде строкатою, але плюсовою. Вночі прогнозується від + 3 до +6 градусів, а вдень  стовпчик термометра показуватиме від +11 до + 14 градусів. В центральних регіонах погода теж буде теплою. Прогноз на ніч  від +2 до +5 градусів, а вдень буде +6 + 9 градусів.

Щодо міста Києва, то опадів в останній робочий день тижня тут не буде, так само  сухою буде погода і в день. Але прийде  вітер із сильними поривами від 7 до 12 метрів на секунду. Стовпчик термометра в столиці  вночі показуватиме від +2 до +4 градусів, а вдень +6 + 8 градусів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що мороз на заході і тепло на сході: синоптики розповіли про погоду в Україні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини