Головна Новини Суспільство події Мороз на заході і тепло на сході: синоптики розповіли про погоду в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Мороз на заході і тепло на сході: синоптики розповіли про погоду в Україні

Прогноз погоди в Україні на 9 грудня

8 грудня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Завтра, 9 грудня в нашій країні буде похмура погода, опадів не передбачається. Але в різних регіонах стовпчик термометра показуватиме різну температуру.  На західних територіях він серйозно мінусуватиме, адже місцями там очкуються морози до -10, а в південних регіонах буде погода з плюсами, в окремих місцевостях +7.

Мороз на заході і тепло на сході: синоптики розповіли про погоду в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує Укргідрометцентр.

 За прогнозом синоптиків, цілий день в нашій країні буде похмуро, сонце  трохи радуватиме лише мешканців Ужгорода. В різних регіонах і температура буде різна.

На західних територіях  вночі вдарять морози від -6 до -10 градусів, вдень потеплішає, але погода буде з мінусом: -2 до +5 градусів. В північних регіонах теж триматимуть грудневі морози: вночі від 0 до -4,  вдень 0 +3 градуси.

 А от в східних та південних регіонах 9 грудня буде плюсова температура. Вдень +5+7, нічної пори +3+5 градусів. Так само з плюсами буде температура в центральних регіонах. Вдень +3+6, нічної пори +2 +4 градуси.

 В Києві, в  цей день опадів не очікується. Вдень стовпчик термометра покаже -1 до+2, вночі стоятимуть морози -1 -5 градусів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповів, коли в Україну прийдуть сніг та мороз.Різний перебіг температур, циклонічна активність на зміну якій наступатимуть прояснення. Зима  грудневої пори  лише тільки показуватиме свій норов, це триватиме до третьої декади першого зимового місяця і лише потім поволі вступатиме в свої права. Про те, коли і якою буде справжня українська зима, інформує Віталій Постригань, керівник гідрометцентру Черкаського регіону. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини