Головна Новини Суспільство події Синоптик розповів, коли в Україну прийдуть сніг та мороз
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповів, коли в Україну прийдуть сніг та мороз

Синоптик заявив, що сніг і морози прийдуть через 2 тижні

7 грудня 2021, 23:35 comments1012
Поділіться публікацією:

Різний перебіг температур, циклонічна активність на зміну якій наступатимуть прояснення. Зима  грудневої пори  лише тільки показуватиме свій норов, це триватиме до третьої декади першого зимового місяця і лише потім поволі вступатиме в свої права. Про те, коли і якою буде справжня українська зима, інформує Віталій Постригань, керівник гідрометцентру Черкаського регіону.

Синоптик розповів, коли в Україну прийдуть сніг та мороз

Погода В Україні (фото з відкритих джерел)

Очільник черкаських синоптиків зазначив, попередньо проаналізувавши синоптичну ситуацію, що до того, коли в нашу країну прийдуть справжні морози зі снігопадами, пройде мінімум два тижні.

 Якою буде погода другого зимового тижня? Віталій Постригань робить свій прогноз. Він стверджує, що погода буде некомфортна, не зимова поки, з холодними грудневими дощами та туманами.

 За його прогнозом, за аналізом глибокої багатоцентрової циклонічної депресії, один за одним будуть йти до нас циклонічні вихори .

 Зокрема, 8 грудня через відкритий атмосферний фронт буде відкритий доступ холодним масам на наші території. Тому в цей день температура повітря буде знижуватись. Дев’ятого грудня стовпчики термометрів продовжуватимуть опускатись вниз до позначки мінус.

 За його словами, до опадів приєднається мокрий сніг, опади у вигляді снігу та йтиме льодяний дощ. Тому при такій ситуації він робить прогноз про ожеледицю та так само ожеледицю на автодорогах.

 В п’ятницю, 10 грудня  матимемо перерву з опадами, а на вихідні на наші території прийде потепління — черговий "теплий стрибок" в грудні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, де в Україні очікується сніг і дощ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини