Головна Новини Суспільство події Україну накриють дощ та мокрий сніг: синоптики оновили прогноз погоди на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють дощ та мокрий сніг: синоптики оновили прогноз погоди на вихідні

Актуальний прогноз погоди на 12 лютого

12 лютого 2022, 07:00
Поділіться публікацією:

У вихідний день, 12 лютого в переважну частину нашої країни прийде мокрий сніг та холодний дощ. Температура повітря здійснюватиме коливання вдень від -4 до +9 градусів. Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

Україну накриють дощ та мокрий сніг: синоптики оновили прогноз погоди на вихідні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В західних регіонах переважатиме мокрий сніг та дощ переважно в нічний час при поривах вітру до 15-20 метрів за секунду. В Карпатах  прогнозуються сильні снігопади. Вдень синоптики кажуть, що  істотних опадів не буде.

В північних регіонах та  на східних територіях мокрий сніг та разом з ним дощ йтимуть цілий день. На південних територіях опадів не прогнозується. Переважно – мінлива хмарність. Пориви північно-західного вітру будуть  становити 7-12 метрів за секунду.

В усіх регіонах країни, окрім південних областей на автострадах буде ожеледиця.

Щодо температури повітря, то в західних регіонах вона становитиме вдень від +2 до +6 градусів, вночі від -2 до -4 морозу. В північних регіонах буде вдень від +2 до +4 градусів, вночі від -1 до -2 градусів морозу.

На східних територіях вдень від +2 до + 4 градусів, вночі від 0 до +2 градусів тепла. На південних територіях передбачається вдень від +6 до + 9 градусів, вночі від 0 до +3 градусів тепла. В центральних регіонах буде вдень від +2 до +5 градусів, вночі від 0 до +3 градусів тепла.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йде похолодання.За словами народного синоптика Наталії Діденко, найближчої ночі та в суботу вранці більшість території України накриють опади. Лише на Півдні країни очікується суха погода. Сонячна, але холодна погода формуватиметься під впливом антициклону, який у суботу посунеться у бік України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини