Головна Новини Суспільство події Україну накриє мокрий сніг та морози: синоптики розповіли, де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє мокрий сніг та морози: синоптики розповіли, де буде найхолодніше

Завтра буде хмарно з проясненнями

13 грудня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Завтра, у вівторок,14 грудня в нашій країні погода буде що раз іншою, з строкатою температурою та опадами у вигляді дощу чи снігу  на різних територіях.  В кілька областей прийде негода з холодним дощем чи мокрим снігом, в західних областях — мороз, а в південних — місцями прогнозується до +6 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

Україну накриє мокрий сніг та морози: синоптики розповіли, де буде найхолодніше

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Синоптики центру передбачають таку погоду на 14 грудня. Зокрема, вночі на всіх територіях країни крім східних та південно-східних  прийдуть опади. Подекуди йтиме дощ, в  інших місцях падатиме мокрий сніг. Вдень вони зупиняться, за винятком північних, Вінницької та Черкаської областей, де буде знову йти невеликий дощ та мокрий сніг.

В західних регіонах на автомагістралях ожеледиця, в північно-східній частині місцями буде ожеледь. Стовпчик термометра протягом доби показуватиме і невеликі плюси, і опуститься до мінусів. Буде від + 2 градусів тепла до -3 градусів морозцю. В Карпатах морози будуть сильніші -2 -7 градусів. В південних регіонах вдень матимемо плюсові температури: +1+6 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповів, у яких регіонах України чекатиме опадівЗа словами синоптика Ігоря Кібальчича, найближчого тижня погода у більшості областей нагадуватиме листопад, ніж середину грудня. Однак у деяких регіонах України встановиться сніговий покрив, очікується понад півметра снігу. Фахівець повідомив, що висота першого снігового покриву буде дуже символічною – від 1 до 10 см, і лише у Карпатах та на Прикарпатті очікується суттєвий приріст снігу протягом тижня на 15 – 30 см, у високогірних районах до півметра і навіть більше! 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини