Головна Новини Суспільство події Україну накриє нове похолодання: синоптик назвала точні дати
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє нове похолодання: синоптик назвала точні дати

Наталка Діденко заявила, що вже за кілька днів в Україні знов очікується сильний вітер

14 січня 2022, 23:40 comments1985
Поділіться публікацією:

15 січня буревій на території нашої країни ще  буде з сильними поривами, але протягом дня його сила зменшиться. Але пізніше пориви вітру знову наберуть сили, а температура опуститься до низу, ще з більшою позначкою мінус. Про це в соціальних мережах  розповідає синоптик Наталя Діденко.

Україну накриє нове похолодання: синоптик назвала точні дати

Наталка Діденко розповіла про погоду на вихідні (фото з відкритих джерел)

 Прогнозувач погоди називає  конкретні дати, коли знову на наші території прийде сильний буревій. Це станеться 17-18 січня.  На зазначені дати прийде в нашу країну нова порція січневого холоду.

 Як стверджує Діденко, буревій приніс із собою щось схоже на весняне потепління. Хоч через сильні пориви вітрюгану воно не відчувається.

Якою буде погода на вихідні, 15-16 січня?  Завтра, 15 січня пориви вітру ще  нам докучатимуть. Причина цього явища –  це наслідки протистояння антициклона Carlos та циклона Famke.  Перший виштовхує  другого претендента, що формує  в нас погоду.  Поволі буревій втрачатиме свою силу, але 17-18 січня знову повернуться сильні пориви цього вітру. Це засторога для наших земляків про подальшу погодну ситуацію. Опади у суботу та неділю будуть ймовірними на всіх українських територіях, крім західних. В неділю їх слід очікувати лише на східних територіях нашої країни,- каже синоптик.

Наталка Діденко наголошує, що плюсова  температура, яка була сьогодні, завтра та післязавтра  стане – з невеликим мінусом. Вночі буде -1-5 градусів морозу, вдень -2 морозу + 2 тепла.

В  столиці 15 січня  сильний вітер ще псуватиме киянам вихідний, у неділю  його пориви послабнуть. Місцями  прогнозуються  опади, але вони будуть невеликими й пройдуть тільки в суботу. Стовпчик термометра у нічні години показуватиме в Києві -1-4 градуси, вдень -1 морозцю. Киянам слід бути  обережним через ожеледицю!

Нові порції  холоду, вони будуть не сильними, очікуються  після вихідних — 17-19 січня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні очікують повернення морозів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Василий

15 січня 2022, 02:52

ПОСМОТРИМ сказал слепой, что у нас будет в Одессе, а ключи от НЕБЕС по прежнему у МЕНЯ.....


Новини