Головна Новини Суспільство події В Україні очікується похолодання: у яких областях буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні очікується похолодання: у яких областях буде найхолодніше

Прогноз погоди на 15 та 16 січня

14 січня 2022, 20:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У майбутні вихідні в Україні у більшій частині областей буде суха погода. При цьому знову повернуться нічні морози. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

В Україні очікується похолодання: у яких областях буде найхолодніше

Прогноз погоди в Україні на 15 та 16 січня. Фото з відкритих джерел

Синоптики передають, що у суботу, 15 січня, на Заході України вдень температура повітря триматиметься до 2 градусів тепла. Погода буде хмарною, без опадів. Вночі похолодає до -3 градусів.

У північній та центральній частинах як вдень, так і вночі температура повітря зупиниться на позначці 1 градус. На Півдні країни вдень буде від 2 до 4 градусів вище за 0, а вночі температура опуститься до -1.

Жителям східних областей варто очікувати на мокрий сніг, який пройде протягом дня. При цьому температура повітря в деяких областях буде до +1 градуса вдень та до -1 вночі. А в деяких очікується до -2 градусів як вдень, так і вночі. До ночі розпочнеться снігопад.

16 січня по всій Україні буде суха та хмарна погода. Однак у деякі області повернуться сильні нічні морози. За інформацією джерела, у Закарпатській області температура впаде до -9 градусів, у Чернівецькій – до -12 градусів (Чернівецька). В інших областях західної частини України вдень очікується +1, а вночі — до -4 і -6 градусів.

Центральні та північні області чекає тепла погода. Вдень стовпчики термометра покажуть до +2 градусів, а вночі -3 градуси. Південні області також чекає на плюсову температуру вдень — до 3. Вночі похолодає до -3.

Синоптик Наталія Діденко розповіла на своїй сторінці у Facebook, що суботу очікується сильний вітер – протистояння антициклону Carlos та циклону Famke.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Великій Британії фотограф став свідком рідкісного природного явища.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що на півночі та північному сході Японії циклони принесли із собою снігові бурі. Докладніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини