Головна Новини Суспільство події Український журналіст послав проросійських спікерів у прямому ефірі телебачення Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український журналіст послав проросійських спікерів у прямому ефірі телебачення Італії

Українцеві аплодувала вся студія

12 березня 2022, 01:20 comments3567
Поділіться публікацією:

Журналіст і радник голови Львівської області Любомир Ференс, як учасник італійського політичного шоу, послав спікерів  на проросійських  позиціях,  як це роблять тисячі українців, за курсом, яким слідує російський воєнний корабль, просто у прямому ефірі. Відповідний   відеоролик  розміщений в соціальних мережах.

Український журналіст послав проросійських спікерів у прямому ефірі телебачення Італії

Любомир Ференс послав проросійських спікерів (фото з відкритих джерел)

На кадрах можна почути виступ львівського журналіста, який спілкувався з учасниками  телеефіру італійською мовою за посередництвом відеозв’язку. Поряд з його зображенням на екран з'явилось зображення присутньої у залі Даші Деревянкіної. 

Під час свого  виступу італійською мовою, радник львівського посадовця   сказав кілька речень російською мовою: "Російський корабель, іди нах*й! Збройні Сили України "насипають", як боженька".

Після цього  емоційного виступу представника України, учасники політичного шоу  почали гучно аплодувати та  схвальними  вигуками підтримувати його. Проте ведучий  прямого ефіру зробив Ференсу зауваження й  сказав, щоб він  розмовляв італійською в прямому ефірі. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Харківська обласна прокуратура розслідує російські злочини.  Прокурори Харківщини працюють цілодобово, щоб покарати російських злочинців, які вторглися на територію України й убивають мирних людей. Таку заяву зробили у пресслужбі відомства. За даними пресслужби Харківської обласної прокуратури, наразі  до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли 604 кримінальні впровадження, усі необхідні слідчі дії тривають. Повідомляється, що за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом екоциду (ст. 441 КК України).

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини