Головна Новини Суспільство події Український міністр увійшов до списку Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Український міністр увійшов до списку Forbes

Чиновник потрапив до рейтингу інноваторів і лідерів до 30 років

4 листопада 2020, 21:46 comments2159
Поділіться публікацією:

Міністр цифрової трансформації, віце-прем'єр-міністр України Михайло Федоров увійшов до списку "Forbes 30 до 30".

Український міністр увійшов до списку Forbes

Фото: Ліга

Ця рубрика стартувала в 2011 році, коли американська редакція журналу почала публікувати молодих і перспективних підприємців. Згодом Forbes розширив свою галузь, тому зараз в списку можна побачити представників спорту, мистецтва, суспільних трансформацій та інноваторів.

На своїй сторінці в Facebook Михайло Федоров зазначив, що ця подія означає правильний напрямок діяльності, так як в країні працюють над створенням цифрової держави, і як результат — нові революційні можливості для українців.

"Застосунок Дія. Перші у світі цифрові паспорти. Зручні послуги онлайн на порталі Дія. Найшвидша реєстрація бізнесу у світі. єМалятко. Цифрова освіта. Дія City. Україна стає головним діджитал-проривом — прикладом успішної комплексної реформи. Це неможливо не помітити", — підкреслив у повідомленні міністр. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Міністерство цифрових трансформацій і Facebook запускають онлайн-навчання для малих і середніх підприємств. Таким чином у Мінцифрі будуть підтримувати бізнес, який постраждав від пандемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини