Головна Новини Суспільство події Українським захисникам стали відомі плани окупантів на півдні країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Українським захисникам стали відомі плани окупантів на півдні країни

Протягом минулої ночі ворог обстрілював українські позиції та населені пункти, використовуючи танки та артилерію

16 квітня 2022, 15:55
Поділіться публікацією:

Радіти вже окупованим територіям російський агресор не збирається і вже готується відновити наступ не лише на Донбасі, а й на півдні України. Головне завдання, поставлене у Москві, вийти на адміністративні кордони Херсонської області. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні на сторінці оперативного командування "Південь" у Facebook.     

Українським захисникам стали відомі плани окупантів на півдні країни

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

ЗСУ стало відомо, що ворог веде активні дії щодо зміцнення позицій та стягування сил до тимчасово окупованих населених пунктів Миколаївської та Херсонської областей. Противник збирається знову вести активні бойові дії та знову наступати. Але вже сьогодні плани окупантів добре відомі українській армії, тому якщо росіяни підуть у наступ, вони отримають адекватну відповідь.

Командування також повідомляє, що минулої ночі ворог посилив обстріл українських позицій за рахунок артилерії, завдають вогонь з танків та артилерійських систем.

Даліші об'єкти в Кіровоградській та Миколаївській областях ворог обстрілював, використовуючи ракети. На кожен обстріл противник отримував відповідь ЗСУ. За підтвердженою інформацією, лише за одну ніч російська армія втратила 14 осіб на цьому напрямку, а також 4 одиниці техніки.          

У командуванні додали з огляду на те, що в акваторії Чорного моря постійно знаходиться угруповання російських військових кораблів, озброєних крилатими ракетами, обстріл буде продовжуватися та посилюватиметься.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти розповіли, чому Захід не поспішає постачати зброю Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини