Головна Новини Суспільство події Українським військовим дадуть премії: кому і скільки
commentss НОВИНИ Всі новини

Українським військовим дадуть премії: кому і скільки

Діапазон розміру премій - від 2500 гривень до 10 тисяч гривень

20 серпня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

До тридцятої річниці проголошення незалежності України військовослужбовці Сухопутних військ Збройних Сил України отримають премії. Про це повідомляють на сторінці Сухопутних військ України у Facebook.

Українським військовим дадуть премії: кому і скільки

Українським військовим дадуть премії до свята, фото ЗСУ

Відповідний наказ вже підписано командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Сирським. Згідно з наказом премії отримають військові, які були поранені та отримали фізичні ушкодження в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

За словами Олександра Сирського, преміювання — це не лише знак турботи про військових, а й поваги до їхньої служби. Командувач також наголосив, що наразі створюються умови, аби кожен, хто отримав поранення зміг залишитися на службі за наявності бажання.

Військовим сплатять різні суми в залежності від тяжкості травм, отриманих під час обстрілів. Діапазон розміру премій — від 2500 гривень до 10 тисяч гривень. Премії виплатять відповідно до Дисциплінарного статуту Збройних Сил України.

Як повідомляв портал "Коментарі", керівник Міжнародного центру протидії російській пропаганді Юрій Кочевенко вважає, що військові паради, присвячені Незалежності, державі потрібні. Більш того, експерт упевнений, що найбільш важливий посил подібні заходи мають у воєнний час.

Раніше ми повідомляли, що в середу, 18 серпня, кияни та гості столиці могли спостерігати видовищну репетицію військового параду до Дня Незалежності України. Українські воїни струнко промарширували Хрещатиком, чим порадували перехожих. Але найбільше захоплення було від виконання одного з куплетів відомого хіта про Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини