Головна Новини Суспільство події Українські військові пошкодили фрегат російського флоту "Адмірал Ессен": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові пошкодили фрегат російського флоту "Адмірал Ессен": подробиці

Арестович розповів, що ЗСУ пошкодили фрегат російського флоту

4 квітня 2022, 23:45 comments1851
Поділіться публікацією:

За словами радника  глави Офісу президента Олексія Арестовича,  захисники Збройних сил нашої країни  завдали ушкоджень фрегату  флоту РФ типу "Адмірал Ессен". Про це повідомив посадовець ОП під час телемарафону.

Українські військові пошкодили фрегат російського флоту "Адмірал Ессен": подробиці

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Зокрема, як зазначив представник президентського Офісу,  мужні українські захисники  пошкодили один з фрегатів російського флоту типу "Адмірал Ессен".

"Був пошкоджений фрегат російського флоту типу Адмірал Ессен завдяки мужності та професіоналізму наших захисників", — підсумував  Олексій Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, скільки російських окупантів знаходяться в полоні в УкраїніВ нашій країні зараз перебуває 600 полонених російських військовослужбовців. Про це повідомила Ірина Верещук під час телемарафону. Також вона додала, що сьогодні проблема чималої  кількості полонених обговорювалась під час наради, в якій брали участь урядовці. Як повідомила віце-прем'єрка,  вони вирішували, як примусити РФ допустити представників  Червоного Хреста до українських полонених, примусити владу Росії відпустити бранців.  

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ знищили велику кількість техніки окупантів в одному із сіл Харківської області. Українські військові розбили багато одиниць техніки окупантів в одному з населених пунктів Харківської області. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України. Розбито російську техніку в одному зі звільнених 93 ОМБр Холодний Яр населених пунктів на Харківщині. Зазначаємо, це бойова робота частини підрозділів однієї бригади тільки в одному невеликому населеному пункті.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини