Головна Новини Суспільство події Українські десантники звільнили кілька населених пунктів на Півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники звільнили кілька населених пунктів на Півдні

На Півдні десантно-штурмові війська продовжують знищувати ворога

14 квітня 2022, 16:15
Поділіться публікацією:

 Військові десантно-штурмових військ   завдали нищівних ударів ворогові на  південній території нашої країни. Сьогодні, 14 квітня українські військові прозвітувались про  ще одну наступальну операцію, яку вони провели  блискуче, вигнавши ворога з кількох населених пунктів.

Українські десантники звільнили кілька населених пунктів на Півдні

Українські десантники знищили ворога (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють в командуванні десантно-штурмових військ Збройних сил України.

"Зокрема, були завчасно проведенні необхідні заходи для виявлення та подавлення вогнем пунктів управління, вогневих засобів та інших важливих об’єктів противника. Після цього, штурмовими підрозділами була проведені наступальні дії", — розповіли про операцію наші військові.

Загарбники з РФ мають чималі втрати живої сили та бойової техніки, їх  військові сили деморалізовані. Вороги відразу почали втікати  залишивши завойовані раніше позиції. Як результат добре спланованої операції, львівські десантники визволили з ярма російської окупації  кілька наших населених пунктів.

"Ми продовжуємо вести бойові дії, знищуючи окупантів на своїй рідній землі. Вірте нашим воїнам, вірте Збройним Силам України", — підсумувало командування десантно-штурмових військ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Офісі президента назвали головний прорахунок війни Росії проти України. Головні спікери Кремля з перших днів війни називали одним із завдань війни проти України – не допустити розширення НАТО до кордонів Росії. І ось тепер стає зрозумілим, що до кінця року дуже велика ймовірність того, що НАТО таки опиниться біля кордонів Росії – за рахунок того, що Швеція та Фінляндія перестануть бути нейтральними країнами та приєднаються до Альянсу. У цьому є головний прорахунок Кремля війни проти України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини