Головна Новини Суспільство події Українські бійці на Донбасі відбили 11 атак та збили російський СУ-25
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські бійці на Донбасі відбили 11 атак та збили російський СУ-25

Збройні сили України продовжують утримувати свої позиції та відбивають атаки російсько-окупаційних військ

22 травня 2022, 23:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 22 травня, на Донецькому та Луганському напрямках, які зараз є "найгарячішими" точками, українські бійці відбили 11 ворожих атак і не дали противнику зайняти нові рубежі. Про це повідомили на Facebook -сторінці Групування Об'єднаних сил.

Українські бійці на Донбасі відбили 11 атак та збили російський СУ-25

Обстановка на Донбасі на 22 травня (фото з відкритих джерел)

Відомо, що Збройним силам України вдалося збити ворожий літак Су-25 та безпілотний летальний апарат "Орлан-10". Також наші захисники ліквідували 6 танків, 10 одиниць бойової броньованої техніки, 6 російських автомобілів, два з яких були з боєприпасами.

Як зазначили у угрупованні, за цей тиждень українські бійці змогли відбити 84 атаки російсько-окупаційних військ і продовжують мужньо боротися та давати відбір противнику у всіх напрямках.

Нагадаємо, що українські захисники продовжують завдавати російським окупантам збитків. На Луганщині нашим бійцям, вперше в сучасній історії, вдалося знищити ворожу САУ "Тюльпан". Відомо, що техніку противника зафіксували в районі міста Рубіжне "завдяки" зливу даних від російських пропагандистів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ДШВ ЗСУ спільно з іншими підрозділами ЗС України знищили батарею російського зенітно-ракетного комплексу "Бук". Ефектне відео з'явилося у мережі.

Читайте також, що українським воїнам-десантникам вдалося знищити черговий вертоліт противника. Повітряну мету було ліквідовано в небі над Харківською областю за допомогою переносного зенітного ракетного комплексу "Перун". Його було знищено підрозділом протиповітряної оборони 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини