Головна Новини Суспільство події Українські абітурієнти тепер можуть реєструватись на НМТ через "Дія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські абітурієнти тепер можуть реєструватись на НМТ через "Дія"

Абітурієнти можуть зареєструватися національний мультипредметний тест через програму "Дію"

25 березня 2024, 11:42
Поділіться публікацією:

Нещодавно Міністерство цифрової трансформації України представило чергове нововведення, яке допоможе абітурієнтам. Тепер реєстрація на національний мультипредметний тест (НМТ) стала можливою через додаток "Дія". Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.

Українські абітурієнти тепер можуть реєструватись на НМТ через "Дія"

Школярі зможуть зареєструватись через "Дію" на НМТ

Український центр оцінювання якості освіти спільно з Мінцифри успішно інтегрували функціонал реєстрації на НМТ до популярного державного додатку "Дія". Цей крок дозволяє значно спростити процес подання документів для надходження, роблячи його більш доступним і менш витратним для абітурієнтів.

Для реєстрації на НМТ через Дія абітурієнтам необхідно мати в додатку електронні версії ID-картки або закордонного паспорта, а також активувати функцію Дія.Підпис. Ця інтеграція значно скорочує кількість кроків під час реєстрації. Так, замість традиційного введення паспортних даних вручну та завантаження сканів необхідних документів дані автоматично підтягуються з профілю в "Дії" прямо у форму реєстрації на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Михайло Федоров наголосив на зручності використання "Дія.Підпис" при вході до персонального кабінету для подальших дій, пов'язаних з НМТ. Це виключає необхідність повторного введення паспортних даних та податкового номера, спрощуючи процес управління своїми даними та заощаджуючи час абітурієнтів.

Коментатрії писали, що для участі в НМТ кандидатам необхідно скористатися спеціалізованим сервісом , доступним на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Перший крок полягає у створенні персонального кабінету, куди вноситься основна інформація: ідентифікаційний код, прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, а також дані документа, що засвідчує особу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини