Головна Новини Суспільство події Українське місто потрапило в ТОП-20 найгірших по забрудненню повітря міст світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українське місто потрапило в ТОП-20 найгірших по забрудненню повітря міст світу

Місто зайняло 19 місце у рейтингу

1 лютого 2021, 11:59
Поділіться публікацією:

Місто Київ, що є столицею України, виявився в ТОП-10 найгірших за якістю повітря міст в усьому світі. Про це повідомляється на сайті IqAir, який відстежує в реальному часі якість повітря на всій планеті.

Українське місто потрапило в ТОП-20 найгірших по забрудненню повітря міст світу

Київ потрапив у список міст з найбруднішим повітрям - фото: з відкритих джерел

Так, згідно з рейтингом міст з високим рівнем забруднення атмосфери, станом на 1 лютого, місто Київ знаходиться на 19 позиції з 94 в даному списку. Індекс якості повітря в столиці дорівнює 136. Це означає, що якість повітря є незадовільненою. Широкий загал це, найімовірніше, не зачепить. Однак це може бути небезпечно для людей, що мають підвищену чутливість до проблем здоров'я.

Українське місто потрапило в ТОП-20 найгірших по забрудненню повітря міст світу - фото 2

Нагадаємо, раніше ми також повідомляли, що в Оболонському районі зафіксовано неприпустимий індекс якості повітря - 500. Даний показник і все, що буде вище за нього, є небезпечним і для людського здоров'я.

До слова, в опублікованому сайтом IqAir рейтингу міст з найбруднішим повітрям, на першому місці знаходиться російське місто Красноярськ. Його показник — 698, що є небезпечним для людського життя. Найчистішим є місто Богота, столиця Колумбії. Його результат — 6. Це означає, що якість повітря вважається задовільненою і не несе небезпеки для городян. Найбільше міст з невтішним показником в даному рейтингу — з Китаю.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що дослідники розповіли, як можна зробити повітря в приміщенні більш здоровим, оскільки в ньому можуть концентруватися віруси. Також сайт повідомляв про те, що британська компанія здивувала товаром. У країні можна придбати пляшки з повітрям з Англії або Шотландії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини