Головна Новини Суспільство події В яких районах Києва найбрудніше повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких районах Києва найбрудніше повітря

В одному з районів Києва виявлено неприпустимий рівень якості повітря

21 грудня 2020, 11:05 comments1534
Поділіться публікацією:

На сьогодні однією з найбільш глобальних проблем у світі є забруднення повітря. Щорічно кількість людей, що мають проблеми зі здоров'ям через це, гинуть. Третина випадків від раку легенів, інсульту, а також захворювань, пов'язаних з серцем, впритул пов'язані з якістю повітря. Журналісти сайту "Коментарі" пропонують читачам дізнатися, в яких районах Києва найбрудніше повітря, а в яких — найчистіше.

В яких районах Києва найбрудніше повітря

ФОТО: З відкритих джерел

Станції моніторингу якості повітря GAIA використовують високотехнологічні лазерні датчики частинок для вимірювання в реальному часі рівня забруднення PM2,5, яке є одним з найшкідливіших забруднювачів повітря. Таким чином, ми можемо побачити індекс якості повітря в будь-якій точці світу. Данні опубліковані на сайті Waqi.

 В яких районах Києва найбрудніше повітря - фото 2


Дана таблиця розділена за кольорами, які вказують на рівень якості повітря. Червоний колір буде вказувати на те, що повітря в тому чи іншому районі міста буде небезпечним для здоров'я. Зелений — на те, що якість повітря є задовільною.

Так, за станом на 10:20 21 грудня 2021 року в Києві в Оболонському районі зафіксовано неприпустимий індекс якості повітря. Виходячи з даних в таблиці, показник — 500 і більше є небезпечним для людського здоров'я.

В яких районах Києва найбрудніше повітря - фото 3

Менш небезпечний, але все ж нездоровим є індекс якості повітря — 166, зафіксований на Холмської площі в Києві.

В яких районах Києва найбрудніше повітря - фото 4

Індекс з відміткою в 153 зафіксовано у Святошинському районі столиці, що також свідчить про незадовільну якість повітря.

В яких районах Києва найбрудніше повітря - фото 5

Найчистіше повітря зафіксовано на вулиці Зеленій в Києво-Святошинському  районі. Індекс якості складає всього 10. Це вказує на те, що  повітря є задовільним і не впливає негативно за здоров'я людини.

В яких районах Києва найбрудніше повітря - фото 6

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що було розкрито ще один несподіваний спосіб продовжити життя, а також про головні ознаки хорошого здоров'я в будь-якому віці.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини