Головна Новини Суспільство події Українська школярка стала зіркою ютубу завдяки прикордонникам: для цього знадобилось 16 секунд
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська школярка стала зіркою ютубу завдяки прикордонникам: для цього знадобилось 16 секунд

Школярка здивувала усіх, коли взяла в руки автомат Калашникова та за кілька секунд його розклала, а потім дуже швидко зібрала назад.

9 липня 2024, 14:14
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Школярка з Закарпаття Вікторія Лацанич стала відомою після відеоролику прикордонної служби. Дівчина за 16 секунд розібрала та зібрала автомат Калашникова. Відео, зі школяркою, яке опублікували прикордонники, отримало понад 340 млн переглядів.

Українська школярка стала зіркою ютубу завдяки прикордонникам: для цього знадобилось 16 секунд

Школярка стала знаменита: вона розібрала та склала автомат за 16 секунд

У травні 2023 року Вікторія Лацанич з іншими учнями Великоберезнянського ліцею запросили до прикордонного підрозділу на заходи національно-патріотичного виховання. На таких заходах школярів ознайомлюють з роботою прикордонників та зброєю, яку вони використовують.

Однак, того разу прикордонників здивувала 16-річна Вікторія, яка за 16 секунд розібрала та зібрала автомат Калашникова. Згодом дівчина розповіла, що з 11 років грає в "Джуру" — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, де її навчили правильно поводитись зі зброєю. 

Відео, яке опублікували прикордонники, зробило Вікторію популярною. На ютубі ролик з дівчиною отримав 340 мільйонів переглядів та ще 41 мільйон у Facebook.

Сьогодні Вікторія розповіла, що була шокована популярністю та коментарями. Її почали впізнавати на вулиці, а у соцмережах долучатись у друзі.

"Всі ці коментарі, я була в шоці. Це приємно, дуже приємно, що людям стало так цікаво. Мама читала, що писали. Мама пишається мною. А сестра каже, що дівчинка має залишатись дівчинкою – це не дівоча справа. А брат радий за мене", — говорить дівчина.

Цього року Вікторія закінчила школу та планує у майбутньому стати лікарем, можливо військовим лікарем. За її словами, зважаючи на реалі війни, уміння поводитись зі зброєю стало потрібною навичкою.

"Я за те, що людина має знати багато чого. Це не змінює її. Усі отримання знання та навички ніколи не заважають людині, а навпаки, розвивають її та роблять кращою", — говорить дівчина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прикордонники розповіли про нову модель охорони українського кордону.

Також "Коментарі" писали про найпопулярнішого ютубера світу, який заявив про готовність взяти участь у виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини