Головна Новини Суспільство події Українські позиції на Донбасі буде інспектувати бойовик з Росії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські позиції на Донбасі буде інспектувати бойовик з Росії: подробиці

Вахітов - російський генерал, який тепер представляє бойовиків "ДНР"

10 вересня 2020, 11:49
Поділіться публікацією:

Україна буде інспектувати район Шумов на Донбасі спільно з ворожим офіцером, що обурило наших військових, ветеранів та активістів. ЗМІ розсекретили ім'я "наглядача" з боку окупантів — ним став екс-офіцер російської армії на прізвище Вахітов. Про це повідомляє "ТСН".

Українські позиції на Донбасі буде інспектувати бойовик з Росії: подробиці

Відомо, що 5-го вересня ватажок бойовиків так званої ДНР наказав своїм бійцям відкрити вогонь по українських позиціях поблизу сел. Шуми. Мовляв, українські інженерні споруди в цьому місці є незаконними, що українська сторона категорично заперечує. Відсутність порушень підтвердили і в ОБСЄ. Як повідомили в Офісі президента України, щоб спростувати фейки та не допустити провокації з боку бойовиків, вони погодилися на спільне патрулювання території з бойовиками. Відзначимо, що "інспектор" — генерал Вахітов — проживає в самопроголошеній республіці, проте громадянство Росії не міняв.

Нагадаємо, "влада" так званої ДНР ввела найвища міра покарання — смертну кару. Таке рішення стурбувало ООН, йдеться в доповіді Управління Верховного комісара з прав людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини