Головна Новини Суспільство події Українські копи почали тестувати нову зброю Taser
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські копи почали тестувати нову зброю Taser

Ці спецзасоби - нелетальна зброя, яка лише паралізує порушника, не завдаючи йому ні травм, ні поранень

11 вересня 2020, 12:54 comments1125
Поділіться публікацією:

Національна поліція України отримала перші 200 спецзасобів електропровідної дії (електрошокерів) Taser, які вже почали освоювати і застосовувати на практиці. Про це повідомляє директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

Українські копи почали тестувати нову зброю Taser

Відомо, що ці спецзасоби — нелетальна зброя, вона лише паралізує порушника, не завдаючи йому ні травм, ні поранень. Головна відмінність електрошокових пристроїв Taser від аналогів полягає в запатентованій технології, що дозволяє звести до мінімуму отримання каліцтв і летального результату при затриманні правопорушника і в здатності вражати ціль на відстані від 4,5 до 10 метрів.

Нагадаємо, на дороги України пустять так звані фантомні патрулі Національної поліції — автомобілі без розпізнавальних знаків, які будуть вимірювати, з якою швидкістю їздять українські водії. Про це під час брифінгу розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Зараз МВС оголосило тендер на купівлю чотирьох таких тест-програм для "авто-примар", які запустять з 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини