Головна Новини Суспільство події Україні дадуть ще 500 мільйонів євро військової допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні дадуть ще 500 мільйонів євро військової допомоги

Країни ЄС вирішили надати Україні військової допомоги на ще €500 мільйонів

16 травня 2022, 22:42
Поділіться публікацією:

ЄС виділить €500 млн військової допомоги Україні.Про це  в Брюсселі на брифінгу повідомив голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель

Україні дадуть ще 500 мільйонів євро військової допомоги

Голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель (фото з відкритих джерел)

"Ці €500 млн підуть на важке озброєння. Наразі ми надаємо бронетехніку, танки, важку артилерію, боєприпаси – все те, що необхідно для такої війни", – зазначив глава європейської дипломатії Жозеп Боррель.

Разом з цим траншем загальна сума військової підтримки ЄС складе близько двох мільярдів євро. Водночас Європейський Союз не дійшов згоди щодо шостого пакету санкцій проти росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що фіни заарештували майно пропагандиста із РФКерівництво Фінляндії прийняло рішення заарештувати земельні ділянки та будинок головного редактора видання "Московський комсомолець" Павла Гусєва, якого раніше було внесено до списку санкцій Європейського Союзу. Як повідомляє The Saxon, дві ділянки, на яких розміщується, принаймні, один житловий будинок, розташовані на березі озера Кернааланьярві.Крім того, у власності Гусєва є близько 20 гектарів землі у громаді Янаккала на півдні Фінляндії. Окрім цього, як зазначає видання, фінські правоохоронці також заарештували активи інших осіб, які потрапили до списку санкцій Євросоюзу. Зокрема, арешт наклали на ралійні автомобілі Ford Fiesta та Mercedes Benz Sprinter, які належать великому підприємцю Григорію Березкіну, наближеному до президента Російської Федерації Володимира Путіна. Крім цього, було заарештовано рахунки компанії Faberlic, які пов'язані з лідером фракції "Нові люди" у Державній думі Російської федерації Олексієм Нечаєвим.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини