Головна Новини Суспільство події Українцям розповіли, яку ковбасу не можна купувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям розповіли, яку ковбасу не можна купувати

Фахівцем були проведені перевірки українських магазинів, в яких продаються м'ясні вироби

29 вересня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Українцям не слід купувати ковбасу для дітей, продукцію на "вагу", а також товари, де немає термінів зберігання, або які не перебувають в холодильній камері. Такими рекомендаціями з виданням  OBOZREVATEL поділився директор Союзу споживачів України Максим Несміянов.  

Українцям розповіли, яку ковбасу не можна купувати

Українцям розповіли, яку ковбасу не можна купувати - фото з відкритих джерел

Зазначається, що фахівцем були проведені перевірки українських магазинів, де торгують м'ясними виробами. Як з'ясувалося, практично у всіх з них продаються протермінований товар, а також продукція з порушеннями умов зберігання.

Щоб убезпечити себе, Максим Несміянов рекомендує не купувати ковбасу з позначкою "для дітей", обирати тільки вищий сорт продукту (зі вмістом 100% м'яса), купувати ковбасу, фасовану виробником, а не продавцем, перевіряти термін придатності, не обирати ковбасу, що зберігається поза холодильником, а також звертати увагу на зовнішній вигляд і запах товару.

"Не раджу купувати ковбасу для дітей зовсім. Якщо для себе, то вищий сорт і відомий виробник, рекомендую брати фасовану виробником, а не на вагу, щоб протерміновану не продали. Особлива увага до акцій і уцінки! Там часто кіт в мішку", — порадив експерт.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що українцям, які люблять поласувати медом, варто з обережністю ставитися до того, які покупки в цьому напрямку вони збираються здійснювати. Все тому, що значна кількість меду, нині перебуває на вітчизняних прилавках, є фальсифікатом.

Також відомо, що в українських магазинах збільшується кількість фальсифікату серед продуктів харчування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини