Головна Новини Суспільство події Українців попереджають про новий погодний апокаліпсис на 30 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попереджають про новий погодний апокаліпсис на 30 листопада

Очікується ожеледиця та штормові пориви вітру, розповіла Наталка Діденко

29 листопада 2023, 21:45 comments1664
Поділіться публікацією:

Останнього осіннього  дня   українцям  слід  бути  уважними та  подбати про власну безпеку, бо в деяких регіонах на  місцях можуть трапитись    непередбачувані явища, які несуть загрозу. Саме так  відома  прогнозистка   Наталя Діденко  попереджує про рвучкі, штормові пориви  буревію  та  покриті льодом дороги.

 Українців попереджають про новий погодний апокаліпсис на 30 листопада

Погода в Україні на 30 листопада (фото з відкритих джерел)

"Оскільки найближчої ночі буде морозно, очікується -3...-7, на заході -4...-9 градусів, то й опади, які нападали разом із циклоном у вигляді не лише мокрого снігу, а й дощу, перетворяться у небезпечну ожеледицю. Дуже уважно!" — наголошує  вона.

Як прогнозує Діденко, нічні температури повітря будуть  вищими   тільки  на Луганщині та в Криму, до +1...+3 градусів. В четвер,  вдень максимально стовпчик термометра в більшості українських регіонів   показуватиме від 3 морозу до 3 тепла, а  в південних регіонах  він плюсуватиме до  +5...+7 градусів. Опадів  на території країни не  передбачається.

"Вітер буде в четвер південних напрямків, помірний, а ось на півночі та північному сході України можливі сильні штормові пориви до 15-20 метрів за секунду", — прогнозує  Діденко.

В столиці нашої країни, як вона стверджує, 30 листопада на  автомагістралях також буде ожеледиця. Опади не прогнозуються. Найближчої ночі -5...-7 градусів морозу, а  в четвер  вдень стовпчик термометра показуватиме близько нуля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні циклонів з ураганними вітрами може стати більше. Циклон "Філ",  що наробив шкоди в  українських регіонах, був одним з  найсильніших  на території чорноморського  регіону за останні кілька десятків років.  Далі  такі циклони  утворюватимуться  щораз частіше. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини