Головна Новини Суспільство події Українців попереджають про небезпеку на дорогах: в яких регіонах зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попереджають про небезпеку на дорогах: в яких регіонах зміниться погода

27 листопада в Україні буде хмарна погода

27 листопада 2022, 10:05
Поділіться публікацією:

27 листопада в Україні буде хмарно, Синоптики прогнозують цього дня дощ та мокрий сніг. Про це повідомляють "Коментарі",  посилаючись на Укргідрометцентр.

Українців попереджають про небезпеку на дорогах: в яких регіонах зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

У західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях, а вночі у Києві та області очікують невеликий мокрий сніг та дощ вдень.

 На дорогах  на заході та півночі місцями ожеледиця. З ранку та вночі у західних регіонах — туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря 27 листопада триматиметься від -2 до +3 градусів. У південно-східних, Закарпатській та Одеській областях прогнозується +1 +6 градусів.

У столиці України сьогодні хмарно, місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах можливе ожеледиця. Температура протягом доби в районі нуля градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні можливі проблеми на дорогах через негоду.  21 листопада в Україні на дорогах очікується ожеледиця, сильні снігопади, що можуть призвести до порушення руху транспорту. Тільки у південних та південно-східних областей країни буде нормальна погода. У повідомленні йдеться, що вдень у північних регіонах, Києві, Київській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях прогнозують сильний мокрий сніг та дощ, місцями можливе налипання мокрого снігу та ожеледиця. Відтак рятувальники оголосили І рівень небезпеки. Окрім цього, в ДСНС України водіїв закликають по можливості утриматися від далеких поїздок та використання особистого транспорту.  

Також "Коментарі" писали про те, що синоптик розповіла, коли закінчиться тепла погода та прийдуть холоди. З 9 листопада в Україні стане тепліше, що правда не обійдеться без туманів, але буде сухо та світитиме сонце. Відтак з наступного тижня в країну знову повернеться типове для листопада похолодання. Такий прогноз зробила Наталка Діденко

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини