Головна Новини Суспільство події В Україні можливі проблеми на дорогах через негоду: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можливі проблеми на дорогах через негоду: подробиці

21 листопада, в Україні на дорогах очікується ожеледиця та сильні снігопади

20 листопада 2022, 19:40
Поділіться публікацією:

21 листопада в Україні на дорогах очікується ожеледиця, сильні снігопади, що можуть призвести до порушення руху транспорту. Тільки у південних та південно-східних областей країни буде нормальна погода. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Facebook ДСНС України.

В Україні можливі проблеми на дорогах через негоду: подробиці

Негода на дорогах (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що вдень у північних регіонах, Києві, Київській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях прогнозують сильний мокрий сніг та дощ, місцями можливе налипання мокрого снігу та ожеледиця. Відтак рятувальники оголосили І рівень небезпеки.

Окрім цього, в ДСНС України водіїв закликають по можливості утриматися від далеких поїздок та використання особистого транспорту. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про  те, що мороз до -10 та ожеледиця: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні. 20 листопада в Україні майже всюди буде йти мокрий сніг, іноді навіть з дощем. Вночі на півночі країну накриють морози до -10 градусів.За інформацією синоптиків, 20 листопада опадів не передбачається лише у південно-західній частині країни. Мова йде Кіровоградську і Черкаську області, там буде мокрий сніг, подекуди прогнозують налипання мокрого снігу та ожеледь  У західних та північних областях країни вдень буде йти невеликий мокрий сніг. А в центрі та на сході помірний мокрий сніг і дощ, місцями ймовірне налипання мокрого снігу, ожеледиця.  Синоптики прогнозують, що на півдні буде йти помірний дощ, зокрема в Миколаївській і Херсонській областях подекуди значний.  Окрім цього, на всіх автомобільних дорогах України 20 листопада буде ожеледиця, крім південних областей.  20 листопада, в столиці буде хмарно. Вдень буде йти невеликий мокрий сніг, а вночі без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с.  Температура повітря вночі буде -8 -6, а вдень -4 -2.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини