Головна Новини Суспільство події Мороз до -10 та ожеледиця: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Мороз до -10 та ожеледиця: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на 20 листопада

20 листопада 2022, 16:20
Поділіться публікацією:

20 листопада в Україні майже всюди буде йти мокрий сніг, іноді навіть з дощем. Вночі на півночі країну накриють морози до -10 градусів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Укргідрометцентр.

Мороз до -10 та ожеледиця: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За інформацією синоптиків, 20 листопада опадів не передбачається лише у південно-західній частині країни. Мова йде Кіровоградську і Черкаську області, там буде мокрий сніг, подекуди прогнозують налипання мокрого снігу та ожеледь

 У західних та північних областях країни вдень буде йти невеликий мокрий сніг. А в центрі та на сході помірний мокрий сніг і дощ, місцями ймовірне налипання мокрого снігу, ожеледиця.

 Синоптики прогнозують, що на півдні буде йти помірний дощ, зокрема в Миколаївській і Херсонській областях подекуди значний.

 Окрім цього, на всіх автомобільних дорогах України 20 листопада буде ожеледиця, крім південних областей. Вітер вночі змінить свої напрямки, 3-5 м/с, вдень переважно східний, 7-12 м/с.

 При цьому, у північних регіонах температура повітря опуститься вночі до -10 -5 градусів, вдень до -5 -1. На заході буде вночі -8 -1, а вдень -3 +4 градуси. На сході України вночі -4 +1 градус, а вдень +1 +4. У південних областях вночі -1 +5, а вдень +6 +12 градусів. У центрі вночі -7 -2 градуси, вдень -3 +3.

20 листопада, в столиці буде хмарно. Вдень буде йти невеликий мокрий сніг, а вночі без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с.  Температура повітря вночі буде -8 -6, а вдень -4 -2.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що синоптик розповіла, коли закінчиться тепла погода та прийдуть холоди. З 9 листопада в Україні стане тепліше, що правда не обійдеться без туманів, але буде сухо та світитиме сонце. Відтак з наступного тижня в країну знову повернеться типове для листопада похолодання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини