Головна Новини Суспільство події Українців попередили про сильні заморозки: коли та в яких областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про сильні заморозки: коли та в яких областях

Заморозки в Україні очікуються 28 і 29 квітня 2021 року

27 квітня 2021, 14:32
Поділіться публікацією:

У найближчі два дні українців очікують сильні нічні заморозки. Про це інформує у своєму Telegram-каналі Державна служба з надзвичайних ситуацій України сьогодні, 27 квітня.

Українців попередили про сильні заморозки: коли та в яких областях

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

За інформацією Укргідрометцентру, вночі 28 квітня прогнозуються сильні заморозки у повітрі 0-5 градусів, що відповідає помаранчевому, другому рівню небезпечності. Тоді як у південно-східній частині країни очікуються заморозки на поверхні ґрунту також до 0-5 градусів (це перший рівень небезпечності, жовтий).

Крім того, вночі 29 квітня в Україні, крім південної частини та Закарпаття, також спостерігатимуться на поверхні ґрунту заморозки 0-5 градусів. Це відповідає першому, жовтому рівню небезпечності. А от у Сумській, Харківській та Луганській областях ймовірні сильні заморозки у повітрі від 0 до 3 градусів (другий рівень небезпечності, помаранчевий).

Нагадаємо, Український гідрометеорологічний центр опублікував прогноз погоди на травень 2021 року. Очікувані температура повітря і кількість опадів у травні 2021 року трохи відрізняються від середніх багаторічних показників. Як повідомили гідрометеорологи, температура повітря очікується наприкінці весни на 1-1,5 градуси вище середніх багаторічних значень.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", синоптик Наталка Діденко озвучила прогноз погоди в Україні на Великдень у 2021 році та попередила про дощ і грозу. За прогнозом, Великодня неділя порадує українців теплою весняною погодою, однак у деяких регіонах можливі погодні сюрпризи: пройдуть дощі, очікуються грози та буде вітряно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини