Головна Новини Суспільство події Погода на Великдень-2021 буде з сюрпризами: прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на Великдень-2021 буде з сюрпризами: прогноз

Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні на Великдень у 2021 році та попередила про дощ і грозу

27 квітня 2021, 12:39
Поділіться публікацією:

В Україні Великдень-2021 порадує теплою весняною погодою, однак у деяких регіонах можливі погодні сюрпризи: пройдуть дощі, очікуються грози та буде вітряно. Такий прогноз опублікувала у своєму Telegram-каналі синоптик Наталка Діденко.

Погода на Великдень-2021 буде з сюрпризами: прогноз

Погода на Великдень. Фото з відкритих джерел

За попередніми прогнозами, і вночі, і вранці 2-го травня в західних, північних і центральних областях очікуються зливи, ймовірний поривчастий вітер та навіть грози. Натомість очікується температура повітря до 17-23 градусів тепла.

А от в східній та південній частині України про опади не йдеться: "лише нічні зорі, денне сонце і тепла погода".

За даними Діденко, в столиці на Великдень цього року також передбачається дощ, гроза, а температура сягатиме 18 градусів зі знаком "плюс".

Нагадаємо, що незабаром на українців чекають подовжені вихідні на початку травня 2021 року завдяки Великодню та травневим святам. Усього в травні 2021 року очікується 13 вихідних днів. З них десять — традиційно по суботах і неділях. Але крім цього країна буде офіційно відпочивати у святкові дні 1 травня в День праці (День міжнародної солідарності трудящих), 2 травня (Великдень) і 9 травня (День перемоги). Позаяк всі вони випадають в нинішньому році на вихідні, то Кабінет міністрів вирішили встановити додаткові вихідні: 3, 4 і 10 травня відповідно.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Український гідрометеорологічний центр опублікував прогноз погоди на травень 2021 року. Очікувані температура повітря і кількість опадів у травні 2021 року трохи відрізняються від середніх багаторічних показників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини