Головна Новини Суспільство події Українців поділять на вакцинованих і невакцинованих: що зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців поділять на вакцинованих і невакцинованих: що зміниться

МОЗ пропонує ослаблення карантину для вакцинованих

8 вересня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

У Міністерстві охорони здоров'я виступили з ініціативою ввести правила ослаблення карантину для тих людей, які щеплені проти коронавірусу. Тобто, якщо регіон за показниками потрапляє в "жовту" або "червону" зону карантину, то для тих компаній і підприємств, працівники яких вакциновані, можуть бути зроблені винятки щодо ряду обмежень. Як передає видання "Коментарі", про це розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, виступаючи на засіданні уряду, пише "Українська правда".

Українців поділять на вакцинованих і невакцинованих: що зміниться

Карантин Фото з відкритих джерел

За словами міністра, Україна в боротьбі з пандемією бере за основу ті ж норми і правила, що і передові європейські країни, а також США. Саме тому МОЗ вже виступив з пропозицією переглянути карантинні обмеження в разі потрапляння області в "жовту" або "червону" зону карантину для вакцинованих громадян. Вони повинні і далі вести звичайний спосіб життя, не відчуваючи на собі обмежень.

Віктор Ляшко уточнив, що, якщо область виявляється в "жовтій" зоні карантину, то для того, щоб уникнути карантинних обмежень — досить і одного уколу вакцинації. Якщо ж регіон потрапив в "червону" зону, то потрібен весь цикл щеплень. Ну, а тим, хто не вакцинувалася, варто готуватися до серйозних карантинним обмеженням.

Ляшко також зазначив, що введення "жовтої" зони в тих чи інших регіонах буде можливо тільки після введення карантинних послаблень для вакцинованих.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Ляшко розповів, як йде ситуація з вакцинацією медиків і педагогів. Медики по вакцинації і раніше попереду, педагоги відстають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

8 вересня 2021, 18:32

Мелкими шагами пойдут нахуй! Вакцину сначала на черномазых испытайте, а потом это дерьмо людям предлагайте! Я маску не носил с первых дней не собака в наморднике бегать! И эксперименты сначала на неграх!


Новини