Головна Новини Суспільство події Українців чекають два "бабиних літа" і прохолодний серпень
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців чекають два "бабиних літа" і прохолодний серпень

Спека в серпні різко піде на спад, але восени буде два "бабиних літа"

8 серпня 2021, 10:42 comments2748
Поділіться публікацією:

В цьому році не спрацює "золоте правило" про те, що серпень — найбільш жаркий місяць літа. Погода вкінці літа-2021 не буде занадто жаркою. Аномальної спеки, коли позначка на термометрах наближалася до 35 градусів, більше не буде.

Українців чекають два "бабиних літа" і прохолодний серпень

Літо. Фото: realist.online

Температура повітря знизиться, в різних областях періодично будуть йти дощі. У той же час може порадувати осінь теплою погодою і навіть двома "бабиними літами". Про те, що зовсім скоро зима, стане зрозуміло лише в листопаді, коли вдарять перші морози. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів народний синоптик Леонід Горбань.

Говорячи про серпень, синоптик зазначив, що зараз температура тримається в межах +29...+31. Але так буде недовго. Вже починаючи з 12 серпня, температура почне істотно опускатися. Кожен день буде ставати холодніше, і вже після того, як ми відсвяткуємо День Незалежності України, максимальний температурний режим буде спостерігатися на рівні +22...+24 градуси.

Далі, за прогнозом синоптика, будуть скачки температури повітря приблизно на плюс-мінус 4 градуси. Леонід Горбань зазначає, що порадує українців погода на початку вересня. Вона буде дійсно теплою, але вже після 10 числа помітно похолодає і почнуться затяжні дощі. Третя декада вересня ознаменується "бабиним літом". Остання згадка про літо буде вже в жовтні, коли всередині місяця настане друге "бабине літо". Українців порадує дійсно тепла погода, після чого в країну прийдуть нічні заморозки, дощі і навіть ймовірний ранній сніг.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що напередодні Одеса відчула на собі потужний циклон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини