Головна Новини Суспільство події Українці пропонують президенту дозволити їм легально купувати відстрочку від армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці пропонують президенту дозволити їм легально купувати відстрочку від армії

Таким чином бюджет країни може поповнитися легальними грошима без хабарів

30 грудня 2020, 16:35
Поділіться публікацією:

Українці пропонують президенту дозволити їм легально купувати відстрочку від армії. Петиція з проханням з'явилася на порталі глави української держави. За словами автора, хлопці призовного віку, які не мають законної підстави для отримання відстрочки та звільнення проходження служби, шукають можливості уникнути призову, що призводить до порушення законодавства. Крім того, Україна втрачає населення, отримує некваліфікованих фахівців, виникає корумпованість при військкоматах і т.д. Як рішення, автор прохання  пропонує президенту ввести можливість оплати законного звільнення від військової служби, тобто призовник платить державі, а воно, своєю чергою звільняє молоду людину від обов'язку служити "строчку", і видає підтверджуючі документи.

Українці пропонують президенту дозволити їм легально купувати відстрочку від армії

Раніше "Коментарі" писали про те, що на сайті президента зареєстрована петиція, автор якої просить придбати вакцину проти коронавірусу у Російської Федерації. "Відкинути політику і звернутися до Росії з проханням надати нашій країні вакцину від коронавірусу", — так називається прохання. Далі воно аргументується тим, що в Україні стрімко погіршується ситуація з захворюваністю коронавірусною хворобою.

Крім того, порталу стало відомо про те, що президента України просять достроково закінчити поточний 2020 рік. Петиція з таким проханням розміщена на порталі глави держави. Так, автор петиції просить Президента вжити заходів, що стосуються дострокового закінчення 2020 року будь-якими можливими методами — наказом глави держави, рішенням суду, змін до Конституції або законодавство.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини